داستان ما

ما نسل سومی می باشیم که در صنعت غذایی کشور عزیزمان ایران فعالیت می کنیم. نسل اول، ٩۵ سال پیش و مدتی بعد از شروع فعالیتهای گسترده اکتشافات نفتی تصمیم به مهاجرت از اصفهان به خوزستان گرفت تا از این رونق اقتصادی پیش آمده استفاده نماید. نام پدر بزرگم عبدالرسول میثمی فرد، متولد ١٢٧۵ خورشیدی در اصفهان بود. ابتدای فعالیت وی به سال ١٣٠٠ خورشیدی یعنی سه سال بعد از اتمام جنگ جهانی اول باز میگردد. در این دوران که ضعف دولت مرکزی بیشتر از پیش بود فعالیت اقتصادی بدون امنیت، برای سرمایه گذار مشکل اصلی آن دوران بود. البته این مشکلات نمی توانست از شوق وی به امر تولید بکاهد. وی اندکی پس از فعالیت های کشاورزی در امر تولید غلات استراتژیک کشور ، اقدام به تاسیس اولین کارخانه تولید آرد مدرن آن دوران،در سال ١٣١٠ در استان خوزستان نمود تا زنجیره ارزش یا همان ارزش افزوده را در راستای فعالیت خود کامل نماید. دیری نگذشت که واحد دوم آسیابانی خود را ١٠ سال بعد در سال ١٣٢٠ و در کشاکش جنگ دوم جهانی که کشور را به ورطه ی قحطی کشانده بود احداث و راه اندازی نمود تا بتوانند نیاز غذایی جامعه آنجا را تامین نماید.

بعد از درگذشت وی در تاریخ مهرماه ١٣۴٢، نسل دوم با بهره گیری از تجاربی که پدر در امر تولید به ایشان انتقال داده بود، اقدام به احداث کارخانه ی آسیابانی مدرن بنام آرد جنوب در سال ١٣۴٨ با بهره گیری از صنعت روز آلمان “میاگ” و سپس “بولر”سویس در استان خوزستان نمودند.

با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و شروع جنگ تحمیلی، آن مجموعه مدرن آسیابانی که ١٠ سال از راه اندازی آن گذشته بود، به مدت ٨ سال و هر سال ٣۶۵ روز به تولید خود با توجه به خسارات ناشی از جنگ که در محیط کارخانه حادث شده بود، به پشتیبانی از جبهه ها بر حسب وظیفه ی ملی میهنی کمر همت گماشت که جزو افتخارات نسل دوم این گروه صنعتی می باشد. این مجموعه که با ظرفیت ۶٠ تن درحدود ۵٠ سال پیش شروع به فعالیت کرد هم اکنون ۶٠٠ تن روزانه ظرفیت دارد.

با خاتمه جنگ تحمیلی، و شروع دوران سازندگی جرقه ی تولید ماکارونی به روش تمام اتوماتیک و صنعتی و همچنین به منظور جلوگیری از واردات این کالا از کشور ترکیه، به ذهن نسل دوم این خانواده یعنی پدرم آقای مرتضی میثمی فرد زده شد که حاصل آن احداث کارخانه های معظم تک ماکارون و آرداران بود. ایشان در قالب مشارکت با سه گروه اقتصادی دیگر این دو مجموعه را که از تکنولوژی روز اروپا ” بولر سویس” بهره گرفته بود در سال ١٣٧٣ در استان البرز احداث و در سال ١٣٧۶ به بهره برداری رساند.

 

آقای مرتضی میثمی فرد به مدت ١٨ سال مدیریت این دو مجموعه را بعهده داشت و ظرفیت تولید شرکت تولیدی تک ماکارون را از ۶٠ تن به ۴٠٠ تن در روز ارتقاء داد.

نسل سوم این گروه صنعتی ، خواستگاه خود یعنی خوزستان را بار دیگر جهت ادامه فعالیت خود در سال ١٣٨٨ انتخاب نمود و کارخانه ی معظم تکنان را با بهره گیری از مدرن ترین ماشین آلات روز اروپا جهت تولید انواع نان صنعتی به ظرفیت 80 تن در روز احداث و در سال ١٣٩٢ به بهره برداری رساند. این مجموعه ی صنعتی که بزرگترین و مدرن ترین مجموعه ی  صنایع غذایی جنوب غرب کشور می باشد در حال حاضر مشغول راه اندازی پیشرفته ترین خط تولید نان تست روباتیک با بهره گیری از صنعت روز اروپا و همکاری با مشاوران کشور بلژیک و آلمان می باشد.

.

تک نان در حال حاضر روزانه 80 تن انواع محصولات مشتق شده از آرد را در این استان تولید مینماید.

تندیس ها

صنایع غذایی تک نان جنوب دارای مجوزها و لوح تقدیر در زمینه صتایع غذایی میباشد.